2018 Dünya Kupası Heyecanı Twitter’da! ⚽

Kalbi 2018 Dünya Kupası için atanlara önemli bir haber verelim. Sosyal medyanın önemli kahramanlarından Twitter ile spor dünyasının önemli oyuncularından FOX Sports güzel bir birlikteliğe imza attı.

Twitter ve FOX Sports iş birliğiyle 2018 Dünya Kupası boyunca her maç günü Twitter üzerinden canlı yayınlar yapılacak. Moskova’daki Kızıl Meydan’dan yapılacak olan canlı yayınlar, Rachel Bonnetta’nın (@rachelbonnetta) sunuculuğunda gerçekleşecek. Peki, canlı yayınlara kimlerin katılacağını merak ediyor musunuz? Rob Stone (@Robob StoneOfonX), Landon Donovan (@landondonovan), Kate Abdo (@kate_abdo), Alexi Lalas (@AlexiLalas) ve Fernando Fiore (@FernandoFiore) gibi Amerikan televizyonunun önemli konukları olacak. Maç aksiyonu ön izlemeleri ve özetlerin sunulacağı şovlarda 2018 Dünya Kupası’nın nabzı Twitter’da tutulacak.

Amerika Birleşik Devletleri‘nde oturumlarını açmış ve kapatmış Twitter kullanıcılarına sunulacak olan hizmet; bilgisayar, tablet ve mobil cihazlar üzerinden ise @FOXSoccer aracılığıyla izlenebilecek. Twitter da böylece dünya gündeminin tam kalbinde yer almanın keyfini sürecek.

Henüz yorum yapılmamış

Bir Yanıt Bırak